• Úvod
  • Novinky
  • Vianočné sviatky mala mestská polícia veľmi rušné

Vianočné sviatky mala mestská polícia veľmi rušné

Vianočné sviatky ako sviatky pokoja a dobrej nálady na stanici Mestskej polície  v Čadci počas týchto  dní  takto vôbec nevyzerali.

Už hneď ráno dňa 25.12.2015 o 03:53 hod. na prvý sviatok vianočný mestská polícia zaregistrovala na mestskom kamerovom systéme napadnutie osoby na pešej zóne. Hliadka okamžite prišla na miesto, kde už na zemi v bezvedomí  ležal  33. ročný Peter M. z Čadce. Na miesto bola privolaná Rýchla zdravotná pomoc, ktorá mladíka odviezla do nemocnice. Celý prípad sa nachádza v štádiu objasňovania.

Dňa 26.12.2015 sme riešili poškodenie osobných motorových  vozidiel na ul. Hurbanovej , 7  rôznych  výtržností  a  znečistenia verejného priestranstva močením, zvratkami a pod. na pešej zóne, ktoré zaznamenal  vo väčšine prípadov mestský kamerový systém.

Dňa 27.12.2015 bol zachránený mladý ľudský život.

Hliadka o 00:10 hod. zaregistrovala ležiacu mladú dievčinu v dvore Jednoty na pešej zóne , neschopnú chôdze ani komunikácie, veľmi slabo oblečená, bez dokladov. Hliadka okamžite privolala Rýchlu zdravotnú pomoc. Ďalším šetrením bolo zistené, že sa jedná  o 19-ročnú Patríciu T. zo Skalitého.

Dňa 28.12.2015 ohrozoval nožom opitý muž zamestnankyne na benzínových pumpách OMW na  Podzávoze. Jednalo sa  o 52. ročného Dušana T. z Čadce. Vec sa nachádza v štádiu objasňovania.

Okrem týchto priestupkov mestská polícia riešila veľmi veľa dopravných priestupkov, kde išlo najmä o neoprávnené zaberanie verejných priestranstiev,  neoprávnené zaberanie vyhradeních  parkovacích miest, nesprávne parkovanie v križovatkách a pod.