• Úvod
  • Novinky
  • Násilie, ničenie a poškodzovanie majetku v našom počas leta neubúda

Násilie, ničenie a poškodzovanie majetku v našom počas leta neubúda

Dňa 24.7.2016 o 19:20 hod. oznámil občan, že pred obchodným domom Kaufland skupina chlapov napadla neznámeho chlapa. Hliadka mestkej polície na mieste zistila, že išlo o spôsobenie škody na vozidle nákupným košíkom Jozefom H. z Lučenca, ktorý utekal pred majiteľom a spolujazdcom poškodeného vozidla. Vec sa nachádza v štádiu objasňovania.

V tento deň o 01:25 hod. bola  kamerovým systémom zaregistrovaná osoba, ktorá hodila do fontány fľašu z piva. Po príchode hliadky bol na mieste zaistený priestupca Dominik O. z Čadce, ktorému bola uložená bloková pokuta. Následne o 01:40 hod. bola opäť na kamerovom zázname zaregistrovaná osoba, ktorá rozbila fľašu od piva pri fontáne. Hliadkou na mieste zaistený priestupca Jozef H. z Čadce, ktorému bola uložená bloková pokuta.

Dňa 23.7.2016 o 23:10 hod. došlo v prevádzke "Eger bar" na sídlisku Žarec k rušeniu nočného kľudu. Majiteľke prevádzky Anne R. bola uložená bloková pokuta.

V tento deň o 03:30 hod. bola na kamerovom zázname zaregistrovaná osoba, ktorá sa pokúšala napádať okoloidúcich ľudí. Na mieste hliadkou mestskej polície zaistený Jaroslav D. zo Zborova nad Bystricou, ktorému bola na mieste uložená bloková pokuta za úmyselné narúšanie verejného poriadku schválnosťami a hrubým správaním. Následne o  05:00 hod. bol na kamerovom systému zaregistrovaný muž, ktorý močil na verejnom priestranstve. Hladkou mestskej polície bol na mieste zaitený priestupca  Patrik Š. z Olešnej, ktorému bola uložená bloková pokuta.